Alagi Út Kft.

Az ALAGI ÚT Építőipari és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság Cg.13-09-101379 2004-ben alakult Dunakeszin található székhellyel.

Fő tevékenységi körünk: útépítés (lakóutak), amely magában foglalja az útépítéshez tartozó csatornázási, vízelvezetési, útvíztelenítési feladatokat is, valamint az útépítéshez kapcsolódó mindennemű földmunkát, aszfaltozást, szegélyépítést, parkosítást.

Elsõdleges célunk ügyfeleink magas szintű kiszolgálása. Üzleti szemléletünk fókuszában a kiváló minőségre törekvés és a precizitás áll.
A kifogástalan minőség biztosításával kívánjuk elnyerni és megtartani jelenlegi és leendő ügyfeleink bizalmát. Üzleti tevékenységünk során nagy figyelmet fordítunk társaságunk piaci versenyképességének megőrzésére és fejlesztésére, a jövőbeli növekedés megalapozására. Sikereinket a szakmai tapasztalat, a minőségi munka és a pozitív hozzáállás hozták meg.

A környezet megóvása érdekében munkánk során környezettudatos megoldásokat alkalmazunk.

Társaságunk örömmel vállal kihívást jelentő feladatokat is, melyekkel megrendelőink igényeinek kívánunk teljes körűen megfelelni.

Alagi Útépítő Kft. galéria